Kalender 2021

Följ med och upptäck det marina livet i Östersjön. Vi erbjuder dykutfärder runt om Stockholms skärgård med utgångspunkt i Dalarö. Vi anordnar hela dykhelger med boende och mat där du får tillfälle att nörda in dig ordentligt i arter och undervattenshabitat. Vi åker även ut på dagsutfärder och kvällsdyk. För att kunna följa med på våra dykutfärder behöver du vara certifierad dykare och ha dykt nyligen i svenska vatten. Behöver du assistans med att uppfylla dessa krav kan vi även hjälpa dig med det.

Utfärder 2021

14-16 Maj (prelbokat Dykhuset)

Fish & Ships-tour. Vi dyker både på naturdyksställen och vrak. Erfarenhetsnivå: AOW+ samt torrdräkt och van kallvattensdykare då det denna tid på året är krispiga 4 grader i vattnet.

3 dagar, 6 dyk, mat, boende och luftfyllning. Pris: 4995 kr

Fler utfärder kommer läggas upp snart. Vi komemr köra en Fish & Ships-tour i månaden mellan april och november. För dagsutfärder och kvällsdyk kommer ett löpande schema.

Vill du boka in dig på ett valfritt datum eller komma till oss som grupp? Hör av dig så skräddarsyr vi något som passar dig, maila oss på info@naturdyk.se